Appii, jälle need Plastkarbid

tegelesime nendega eelmisel korrastussessioonil ja ka üleelmisel. 100% üks kategooriatest, mis enamasti pinnuks silmas on.
 
jagan paari nippi, kuidas plastkarpide olukorda manageerida:

1. hoiusta neid kõiki koos, mitte nii, et igas sahtlis/riiulis on mõni.

2. investeeri ühesugustesse karpidesse. neid saab hoiustada kenasti üksteise sees ja nii võtavad nad vähe ruumi, neid on mugav kasutada ja segadust ei teki. see teeb elu niiiiiiii palju lihtsamaks ja mugavamaks.
 
(meil on boonusena samad karbid veel ka laiendatud perel ehk siis on üli mugav toitu külas käies transportida)
 
ja kui aus olla on meil nii see karbi teema täiesti maas.

3. jäta alati ruumi ka variale - ema, õe, onu, sõbranna jms karpidele

4. kui sul on palju erineva suuruse ja kujuga karpe, siis neid ongi keeruline hoiustada. ja sahtel lähebki ilma suurema vaevata sassi. tee süda kõvaks ja jäta alles ainult need kõige paremad (ja soovitatavalt ühesugusemad), mida sa päriselt kasutad. 
 
kõik need erinevad karbikesed ja potsikid on küll nunnud ja ma täiesti mõistan, et neid tahaks alles hoida aga kui neist on juba rohkem tüli kui kasu, siis tasub mõnest loobuda.

5. hoiusta iga karpi oma kaanega lähestiku. kui hoiustad kaasi ja karpe kategooriatena eraldi ei leia sa enam paarilisi ülesse ning avastad üks hetk, et sul on 15 kaant, millele enam paarilist ei leia või vastupidi (tõestisündinud lugu eelmiselt korrastussessioonilt).
 

Previous
Previous

KORD MAJJA - meie uus saade!

Next
Next

LOOBUMISE VÄLJAKUTSE - MIDA MA SELLEST ÕPPISIN?