sametised veluurist riidepuud - parimad riidepuud?

Nad tõesti on. Sametised veluurist riidepuud on parimad riidepuud. Miks? Nad on:

  • kitsad, kitsaid riidepuid mahub kappi üksteise kõrvale hoopis rohkem kui paksemaid puidust või plastikust riidepuid

  • libisemiskindlad, sametistelt riidepuudelt ei libise riided maha nagu võib tihti juhtuda, kui kasutame plastist, metallist või puidust riidepuid

Just nendel põhjustel on kõik professionaalsed organiseerijad ja KonMari konsultandid just säherduste riidepuude fännid - nende abil mahutab garderoob palju rohkem ning üldmulje jääb väga puhas ja kaunis. Nad tõesti on parimad riidepuud, mida kappi organiseerides kasutada.

enne ja pärast

Kas pole mitte kaunis! Kleidikesi mahub tänu kitsastele ja sametistele riidepuudele kappi hoopis rohkem ning midagi ei libise riidepuudelt maha.

Erilised plusspunktid, kui riidepuul on veel ka 360 kraadi keeratav konks (just nii, nagu Korrastuskunsti riidepuudel on). See teeb garderoobi korrastamise palju lihtsamaks.

Mida tasub aga kitsaid ja sametisi veluurist riidepuid kasutades silmas pidada?

Esmaselt kasutamisel võivad veluurist riidepuud natukene tolmutada. Muretsemiseks pole aga põhjust - kui pisut veluuritolmu alguses riidepuudelt riietele ka jääb siis saab selle riietelt riideharjaga hõlpsasti eemaldada.

Kitsad ja kerged veluurist riidepuud ei ole mõeldud raskemate esemete nagu näiteks jopede ja pintsakute hoiustamiseks. Raskemate esemete hoiustamiseks kasuta tugevamaid riidepuid.

Kui soovid enda garderoobile ka viimase lihvi anda, siis Korrastuskunsti sametised veluurist riidepuud saad endale soetada siit

ja veenduda, et need tõesti on parimad riidepuud.

Previous
Previous

Kapselgarderoob - kuidas see minuga juhtus?

Next
Next

organiseeritus = VABADUS